MaXon klima uređaji s faktorom X upotpunjuju tvoj svakodnevni život s cool funkcijama za udobnost i zdravlje po super cijeni.

 

 

  • Udahni Fresh zrak – Ionizator zraka i HD filtracija omogućuju osvježeni zrak u tvom domu. Funkcija samočišćenje uklanja nečistoće i sprječava razvoj bakterija i plijesni unutar klima uređaja.
  • Moderan dizajnZaobljene glatke linije i sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere.

  • UV-C sterilizacijaInovativna tehnologija uništava onečišćenja i opasnosti iz zraka te dovodi zdrav zrak u prostoriju. Učinkovitost sterilizacije zraka 99,9%.

  • Wi-Fi upravljanjeModerna aplikacija na pametnom telefonu omogućuje ti lako upravljanje klima uređajem bez obzira gdje se nalaziš.

MAXIMUM OF LIFE

Maxon je brand osmišljen od strane vrhunskih specijalista za klimatizaciju.

Njihovo višegodišnje znanje i iskustvo okosnica su branda koji brine o ultimativnom zadovoljstvu korisnika i dugom vijeku trajanja proizvoda.

ZADOVOLJSTVO

Maxon je sinonim za maksimalnu udobnost u klimatizaciji. Svojim korisnicima obećava ugodno iskustvo i dugoročno zadovoljstvo.

BEST BUY

Najbolji izbor kada je u pitanju omjer funkcionalnosti i cijene.

KVALITETA

Maxon garantira kvalitetu i pouzdanost u hlađenju i grijanju domova.

INOVACIJA

Maxon kontinuirano prati potrebe svojih korisnika i ulaže u inovacije koje mijenjaju način života.

UŠTEDA

Poboljšana inverter tehnologija istovremeno osigurava niske troškove i komfor.

GARANCIJA

5 godina jamstva (3+2) – jamstvo za sigurnost i zadovoljstvo kod svih Maxon kupaca.